Olivy a nakládaná zelenina
Ponúkame niekoľko druhov olív: čierne, zelené, bez kôstky aj s ňou. Pretože si Španieli potrpia na olivy s kôstkami, vykôstkované olivy u nás nájdete len jedny.
Čierne olivy predávame len s kôstkou: správna oliva tohto typu je totiž tak mäkká, že z nej kôstku nejde vybrať.
Pre milovníkov ostrých pokrmov sme pripravili zelené olivy v tradičnom paprikovo- cesnakovom náleve Mojo Picon. Špecialitou sú olivy Arbequina, z ktorých sa vyrába i náš olej, a Hojiblanca, ktoré nakladáme do stredomorského korenia.
Fajnšmekri ocenia sladkokyslé uhorôčky : napríklad ako kúsok exotiky do vianočného zemiakového šalátu.
Delikátna, chuťovo ľahko nakyslej zelené olivy plnené červenou paprikou.
Delikátne, chuťovo jemne kyslasté zelené olivy bez kôstky a bez konzervantov.
Vynikajúce zelené olivy, trávnaté vône a jemne kyslastej chuti. Vylepšená receptúra!
Výberové čierne olivy, ktoré sú marinované v zmesi stredozemných bylín a morskej soli., tzv. konfitované olivy bez nálevu.
Výberové čierne olivy, marinované v náleve so stredozemnými bylinami a morskou soľou.
Španielske zeleninové špízy sú vynikajúce a rychle predjedlo/ tapas! Pikantné!